team

Het team: 'De biekebokesmadammen'...

An.

In 1995 richtte ik mini-crèche Nijntje op in een huurhuisje langs de Steenweg op Vilvoorde na een korte loopbaan als verzorgster en au-pair. Vlug verhuisden we naar een eigen huis, waarvan een apart stuk werd ingericht voor de opvang. Uiteindelijk werd een geschikte locatie gevonden om twee aparte leefgroepen onder één dak onder te brengen. Als zelfstandig verantwoordelijke doe ik ook het administratieve werk en de jobs 'na de uren'. Maar de dankbaarheid van de kindjes en de ouders schenkt me grote voldoening.

Kimberly.

Mijn kinderdroom was om met kinderen te werken, het is ongelooflijk wat je ze de eerste levensjaren allemaal kan bijbrengen en hoeveel liefde je ervoor in de plaats krijgt. Ik probeer elke dag op een creatieve manier een nieuwe uitdaging voor de peuters te voorzien om ze te prikkelen in hun ontwikkeling en hun gelijktijdig een warm thuisgevoel te bezorgen. Voor mij is het een droomjob op een droomlocatie...

Gilke.

Ik heb altijd al heel graag met kindjes gewerkt. Eénmaal afgestudeerd als kinderverzorgster was mijn hart verkocht aan kindjes in een kinderdagverblijf. En liefst zo één als Biekeboke. Biekeboke is voor mij een droomplaats waar de kindjes elke dag nieuwe dingen ontdekken. Samen met mijn teamgenoten, de biekebokesmadammen, wil ik hun dan ook zoveel mogelijk bijleren met leuke en creatieve activiteiten. Ik ben dan ook blij dat ik bij dit superteam mag horen! :)

Bianca.

Al van toen ik klein was zorgde ik graag voor kindjes en wist ik al dat ik later graag met kinderen zou werken. Tijdens mijn opleiding 'begeleider in de kinderopvang' liep ik stage bij Biekeboke. Van in het begin voelde ik mij hier thuis en stond ik volledig achter de visie en het beleid. Toen ik de kans kreeg om hier aan de slag te gaan twijfelde ik geen moment. Ik vind het geweldig dat we een tweede thuis voor de kinderen kunnen zijn en tegelijkertijd met ons team hun zoveel kunnen bijbrengen door onze activiteiten en uitstappen. 

Droeshoutstraat 115

1745 Opwijk

Tel : 052/35 13 68

E-mail