team

Het team 'de Biekebokemadammen'

Verantwoordelijken

An

In 1995 richtte ik mini-crèche Nijntje op in een huurhuisje langs de Steenweg op Vilvoorde na een korte loopbaan als verzorgster en au-pair. Vlug verhuisden we naar een eigen huis, waarvan een apart stuk werd ingericht voor de opvang. Uiteindelijk werd een geschikte locatie gevonden om twee aparte leefgroepen onder één dak onder te brengen, zo ontstond Biekeboke! 

De dankbaarheid van de kindjes en de ouders schenkt me grote voldoening.

Bianca

Al van toen ik klein was zorgde ik graag voor kindjes en wist ik al dat ik later graag met kinderen zou werken. Tijdens mijn opleiding 'begeleider in de kinderopvang' liep ik stage bij Biekeboke. Van in het begin voelde ik mij hier thuis en stond ik volledig achter de visie en het beleid. Toen ik de kans kreeg om hier aan de slag te gaan twijfelde ik geen moment. Ik vind het geweldig dat we een tweede thuis voor de kinderen kunnen zijn en tegelijkertijd met ons team hun zoveel kunnen bijbrengen door onze activiteiten en uitstappen. 

Kindbegeleiders


Gilke

Ik heb altijd al heel graag met kindjes gewerkt. Eénmaal afgestudeerd als kinderverzorgster was mijn hart verkocht aan kindjes in een kinderdagverblijf en liefst zo één als Biekeboke! Het is voor mij een droomplaats waar de kindjes elke dag nieuwe dingen ontdekken en bijleren. Ik ben verzot op het 'buiten zijn', de vele uitstapjes en de liefde die ik ervoor terug krijg. Samen met mijn teamgenoten, de biekebokemadammen, wil ik hun dan ook zoveel mogelijk bijleren met leuke en creatieve activiteiten. Wat ben ik blij dat ik sinds 2015 bij dit superteam mag horen! 

Linde

Al van kleins af zorgde ik graag voor kindjes en wist ik al dat ik later graag met kinderen wou werken. Van mijn 16 jaar ga ik al babysitten bij familie, vrienden en kennissen uit de buurt. Tijdens mijn opleiding Verzorging had ik mijn allereerste stage ooit bij Biekeboke, een kinderopvang die is blijven hangen. 

Ik wou graag mijn eigen klasje, dus besloot ik ervoor om verder te studeren voor kleuterjuf. Helaas is deze droom niet uitgekomen. Aangezien ik mijn diploma al had, kon ik in een kinderopvang gaan werken. Ik kijk er dan ook enorm naar uit om voor jullie kindjes te zorgen en hen zoveel mogelijk bij te leren samen met de andere biekebokesmadammen.'

 

Maria

Als mama van 4 kinderen weet ik als geen ander hoe het is om voor kinderen te zorgen, met zoveel liefde en plezier!

Ik koos voor de opleiding 'begeleider in de kinderopvang' en deed bij Biekeboke mijn stage. Ik vond er mijn visie en het teamwerk paste volledig bij mij.

Sinds september 2023 maak ik deel uit van het biekeboketeam.

Wat kijk ik er enorm naar uit om jullie kinderen te zien ontplooien en nog zoveel bij te leren van de andere biekebokemadammen.